Gelamineerde houten liggers

Gelamineerde houten liggers vervullen als draagbalken een essentiële rol in elke houten constructie.

Toepassing van gelamineerde houten liggers staat altijd in het teken van een houten constructie die behalve duurzaamheid, ook lage exploitatiekosten en vooral atmosfeer moet uitdragen.

Hoewel niet altijd zichtbaar, hebben gelamineerde houten liggers dezelfde eigenschappen als elk ander onderdeel van een houten draagconstructie: ze zijn te verkrijgen in elke vorm en in elke afmeting. De verduurzaming is per toepassing te bepalen zodat altijd een optimale keuze mogelijk is.

Woodteq ontwerpt en construeert elke houten draagconstructie waarin gelamineerde houten liggers een rol kunnen spelen. De productie van het hout vindt plaats bij onze partners. Ontwerp en constructie van maatwerk gebeurt in Rijssen.

Vanuit Rijssen kunnen we u van dienst zijn bij het invullen van uw wensen als het gaat om elke houten draagconstructie. Daarbij kunnen wij wijzen op een veelheid van gerealiseerde projecten. Uit die projecten blijkt dat hout niet alleen zorgt voor een warme atmosfeer en een zeer kosteneffectieve exploitatie, maar ook voor een milieuvriendelijke productie.