Prefab houtskeletbouw

Woodteq levert en monteert prefab houtskeletbouw voor de woningbouw en hoogwaardige industriële toepassingen. Daarbij worden de elementen voor houtskeletbouw (ook wel afgekort tot HSB) projectmatig technisch uitgewerkt en toegepast als constructieve draagelementen voor daken en vloeren. Ook wordt prefab houtskeletbouw toegepast als gevelvullende elementen. De houtskeletbouwelementen kunnen tevens worden gecombineerd met een groot aantal standaardproducten.

Wat zijn de voordelen?

Bij projecten waar prefab houtskeletbouw wordt toegepast worden aansluitingen van tevoren goed uitgedacht, waardoor de kans dat er fouten worden gemaakt veel kleiner is. Deze manier van werken levert een grotere kwaliteit op, biedt de mogelijkheid in een hoger tempo te werken en men is minder afhankelijk van het weer (lees: men kan een groot deel in een overdekte ruimte voorbereiden).

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over prefab houtskeletbouw? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u meer. U kunt er ook voor kiezen direct een offerte aan te vragen.