Een vliesgevel van hout geeft cachet

Een vliesgevel van hout is in feite als een uitgestoken hand. Een dergelijke vliesgevel maakt een uitnodigend gebaar.

Het is misschien daarom dat een vliesgevel van hout zich in een toenemende populariteit mag verheugen. Zelfs op industrieterreinen komen ze steeds vaker voor.

Dat is niet verwonderlijk vanuit een ander standpunt. Niet alleen gaat van hout een welkom gebaar uit, een vliesgevel van hout is ook een kostenverantwoorde keuze. Hout is licht in gewicht en verzwaart een constructie dus nauwelijks, wat invloed heeft op de funderingskosten. Daar komt bij dat hout onderhoudsvrij is. Zodoende past een vliesgevel van hout niet alleen esthetisch op veel panden, maar ook kostentechnisch.

Wie zich wil oriënteren op een houten vliesgevel, zou een bezoek aan Woodteq kunnen overwegen. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten gelamineerd hout, in allerlei ontwerpen en in allerlei constructies. De houten vliesgevel die u voor ogen heeft kunnen wij omzetten in maatwerk dat voldoet aan al uw wensen.

Mocht u zich nader willen oriënteren op vliesgevels van hout (of spanten, liggers, daken, vloeren, kolommen…), dan geven wij u graag een bezoek aan onze site ter overweging. Op deze site vindt u een overzicht van door ons gerealiseerde projecten, zowel in de particuliere sfeer als de zakelijke sfeer. In beide gevallen denken wij zeker te weten u verder te kunnen helpen met welke vorm van gelamineerd hout ook.