De uitdaging

Dat afwerking achterwege bleef, scheelde voorts in het onderhoud. Daarnaast gaf de constructeur en leverancier van alle Accoya-constructies, Woodteq uit Rijssen, een garantie van 25 jaar; Accoya valt immers in duurzaamheidsklasse 1. Ook Accoya-producent Accsys te Arnhem droeg geruststellende informatie aan over het STIP®-gecertificeerde product met Cradle to Cradle Gold-keurmerk: duurzaam, vormvast, betrouwbaar, uv-bestendig. Het binnenterrrein is aldus een gebied van een grote bekoorlijke transparantie geworden. In de galerijen zijn wel stalen H-liggers terechtgekomen, op last van de brandweer brandwerend geschilderd, maar ze zijn weggetimmerd met Accoya; ook de betonplaten zijn eronder gekomen, maar de uitstraling is er toch vooral één van hout. De afmetingen van Accoya-kolommen en -‘liggers’ zijn 184 x 192 c.q. 71 x 196/221 mm, met randliggers van 71 x 260 mm.

Positieve gevolgen en transparantie

Dat afwerking achterwege bleef, scheelde voorts in het onderhoud. Daarnaast gaf de constructeur en leverancier van alle Accoyaconstructies, Woodteq uit Rijssen, een garantie van 25; Accoya valt immers in duurzaamheidsklasse 1. Ook Accoya-producent Accsys te Arnhem droeg geruststellende informatie aan over het STIP®-gecertificeerde product met Cradle to Cradle Gold-keurmerk: duurzaam, vormvast, betrouwbaar, uv-bestendig. Het binnenterrrein is aldus een gebied van een grote bekoorlijke transparantie geworden.

Contact opnemen
Nieuwsgierig?
Elke dag werken we met passie en plezier aan uw houtbouwprojecten. Uw vraag zetten we vanaf de eerste schets tot en met de oplevering om in de best passende oplossingen in hout. Zo zijn we graag een betrouwbare bouwpartner in uw hele bouwproces. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen?
Ella Melgert
Gastvrouw/administratief medewerker
Volgende project
SUSHISAMBA
Amsterdam