Waarom werken bij Woodteq?

Wij hebben enorme liefde voor ons vak, zijn altijd in ontwikkeling en realiseren succesverhalen samen met onze klanten. Wil jij ook bijdragen aan het succes van onze klanten en weet jij (plank)gas te geven als het om hout gaat? Wij zijn altijd op zoek naar altijd ambitieuze, leergierige en gezellige collega’s die onze passie voor hout begrijpen én versterken!

Bekijk onze vacatures

Werken aan de hoogste kwaliteit en de toekomst

De wereld een stukje mooier maken met een duurzaam product waar ons hart en technische kennis ligt: namelijk hout! Hoe we dit doen? Door als team er samen voor te gaan.

Er samen voor gaan op elk vlak, dus niet alleen vieren we onze zakelijke successen, jouw succes in je werk is voor ons het allerbelangrijkste. Want werkgeluk straalt door in jouw ontwikkeling en die zien wij natuurlijk weer terug in onze projecten!

Bekijk onze projecten

Zekerheid in werk en privé balans

Wij bieden zekerheid. Bij ons weet je waar je aan toe bent en hier houden we ons ook aan. De balans tussen werk en privé vinden wij ontzettend belangrijk. We willen dat mensen met plezier voor ons werken, maar ook zeker mét ons werken. Je eigen verantwoordelijkheid speelt hierin een grote rol. Je kunt en mag hier alles zeggen. Jouw input telt.

Bekijk onze vacatures

Werkplezier en ontwikkeling

Plezier in je werk hebben staat voorop bij Woodteq. We denken mee met onze mensen om je als persoon te blijven ontwikkelen. We willen dat jij de beste versie van jezelf bent. Waar liggen je interesses? Welke manier van werken past bij jou? We luisteren naar je en we zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen in de richting die je graag wilt. We bieden de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen. Daarbij werken we in projectteams, waarbij je gezamenlijk de volledige vrijheid krijgt hoe je een project tot een succes maakt.

Lees hier over onze werkwijze

Iedereen telt mee

Onze wereld beweegt vooral nu razendsnel en als team bewegen we hierin mee. Open communicatie en een persoonlijke bedrijfscultuur is hierin erg belangrijk. We hebben korte lijnen en er bestaat geen hiërarchie.

Er is altijd ruimte voor een gezellig gesprek, bij Woodteq kennen we elkaar meer als vrienden dan collega’s. We weten ook wanneer er hard gewerkt moet worden, samen de schouders eronder en behaalde successen vieren we natuurlijk samen!

Bekijk onze vacatures