Passie voor hout

Vervolgens tekenen we uw project tot op de laatste schroef en millimeter nauwkeurig uit in 3D. Alle details en eventuele knelpunten werken we op de tekentafel uit, niet op de bouwplaats. De bouwdelen voor uw project maken we onder geconditioneerde omstandigheden volledig op maat. De kant- en klare bouwdelen worden op de bouwplaats snel en naadloos gemonteerd.

Onze kennis van hout in uw bouwteam

Wij werken graag in een bouwteam, waarin we u vanaf het eerste ontwerpidee bijstaan met onze kennis over hout. In een bouwteam delen wij onze expertise met de architect, bouwende partijen, adviseurs en de opdrachtgever voor een optimaal plan. Deze werkwijze voorkomt bouwfouten of andere slordigheden. Het zorgt voor een vlotter bouwproces én een beter eindproduct. Maar ook buiten een bouwteam staan we u graag als betrouwbare bouwpartner bij in het hele bouwproces

Ecologisch bouwmateriaal

De overheid en opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen op het gebied van energiezuinig en duurzaam bouwen. Als ecologisch bouwmateriaal is hout de meest logische keus. Hout is een natuurproduct dat het milieu niet of nauwelijks belast. Niet tijdens de productie of de winning en ook niet tijdens of na het gebruik.

Lees hier meer over hout als ecologisch bouwmateriaal.

Bouw•Novum

De afgelopen maanden hebben wij samen met Bouwnovum een zestal levensloopbestendige woningen ontwikkeld die vanaf de werkplaats volledig worden geprefabriceerd met aluminium kozijnen, glas en gevelbekleding. In de animatie krijgt u een duidelijk beeld van deze unieke demontabele woningen.

Onze medewerkers

Evert Laarman
Algemeen directeur
Alide Laarman
Bedrijfsleider
Ella Melgert
Gastvrouw/administratief medewerker
Gerard van der Spek
Projectleider
Boris Wessels
Technisch projectmanager
Lars Kosters
Sales
Maarten Reijntjes
Project engineer
Jorden Theijink
Project engineer
Erwin Bosman
Project engineer
Max van Dijk
Project engineer
Mark Baan
Werkplaatstimmerman
Stephan Brandenbarg
Werkplaatstimmerman
Pascal ter Steege
Werkplaatstimmerman
Arnaud Nijsink
Werkplaatstimmerman