Het proces

Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering werken wij met passie voor hout aan uw project. Met kennis van bouwkunde en techniek zetten we uw vraag om in de beste houtbouwoplossing. We tekenen uw project vooraf tot op de millimeter nauwkeurig uit in 3D. Alle details zijn zo in een vroeg stadium zichtbaar. Knelpunten worden op papier opgelost en zo min mogelijk op de bouwplaats.

Onze producten worden onder gecontroleerde omstandigheden op maat gemaakt: met minimaal afval en minimale faalkosten. De kant- en klare bouwdelen worden op de bouwplaats snel en eenvoudig gemonteerd. Natuurlijk nemen we, als u dat wilt, ook de montage voor onze rekening. Zo zijn we graag een betrouwbare bouwpartner in uw hele bouwproces.

1. Calculatie

Met onze kennis van hout zetten we uw vraag om in de beste ontwerpoplossing, waarin we hout als bouwmateriaal zoveel mogelijk tot zijn recht laten komen.

h

2. Projectleiding

We begeleiden uw bouwproces vanaf de opdracht tot en met de oplevering, steeds met één vast aanspreekpunt

3. Engineering

Het ontwerp en alle technische details worden nauwkeurig uitgewerkt in 3D. Wij hebben alle technische en bouwkundige kennis in huis om constructieberekeningen en -tekeningen te maken.

h

4.A Houtbewerkingen en houtskeletbouw (intern)

Veel van de bewerkingen en behandelingen voor houtconstructies en houtskeletbouwelementen doen we in onze eigen productieruimte.

 

 

 

4.B Gelamineerd hout (extern)

Voor gelamineerde hout werken we samen met gespecialiseerde vaste partners, die over alle keurmerken en lijmcertificaten beschikken. Onze 3D-modellen worden in hun productie ingelezen voor een naadloze aansluiting.

5. Montage

De geprefabriceerde bouwdelen worden op de bouwplaats snel en vakkundig gemonteerd door ervaren houtbouwers.